مشاوره تخصصی زوج درمانی

باید این را پذیرفت که هیچ شخصی کامل و بی‌نقص نیست. بنابراین شاید شما هم در زندگی زناشویی به مشکلاتی برخورد کنید که البته این به معنای پایان زندگی مشترک شما نیست و خواسته یا ناخواسته تعارضاتی بین زوجین شکل می‌گیرد. عدم صمیمیت عاطفی، وجود روابط فرا زناشویی، خیانت، مشکلات مالی و یا مسائل جنسی، از جمله مشکلاتی است که در روابط زناشویی پیش می‌آید. مشاوره زوج درمانی یکی از راهکارهای مقابله با حل مشکلات زوجین است که تا حدود بسیار زیادی می‌تواند موارد ذکر شده را برطرف کند.

زوج-درمانی-چیست؟

اما مشاوره زوج درمانی چیست؟ چرا زوجین به مشاوره زوج درمانی و دریافت مشاوره از زوج درمانگر احتیاج دارند؟ در جلسات زوج درمانی چه مواردی مطرح و بررسی می‌شود؟ در اینجا پاسخ تمامی این سؤالات را خواهیم داد. با مجموعه صدای آرامش همراه باشید.

مشاوره زوج درمانی چیست؟
زوج درمانی در اصل یک فرآیند است که هدف توسعه روابط و ساخت کیفیت بهتر از زندگی زناشویی را دنبال می‌کند تا با کمک مشاورین زوجین بتوانید آسانتر از چالش‌ها و مشکلات با شریک زندگی خود گذر کنید. این نوع مشاوره معمولا با طی کردن چندین جلسه مشاوره زوج درمانی و دریافت مشاوره از زوج درمانگر شروع می‌شود و تا زمان حل مشکلات زوجین ادامه پیدا می‌کند. البته تعداد جلسات زوج درمانی بستگی دارد. معمولا جلسات مشاوره زوج درمانی با حضور هر دو نفر شکل می‌گیرد و گاهی اوقات نیاز است تا بصورت جداگانه به طرفین رابطه، مشاوره داده شود.

 

چرا-باید-از-زوج-درمانی-کمک-بگیریم؟

 

 

چرا باید از زوج درمانگر کمک بگیریم؟
عده‌ای از زوجین تصور می‌کنند که نیازی به زوج درمانگر ندارند و معتقدند که مشکلات رابطه‌شان را باید خودشان حل کنند و به نوعی خود درمانی را انتخاب می‌کنند. عده‌ای دیگر تصور می‌کنند که اگر مشکلاتشان را با دیگران در میان بگذارند، از خود ضعف نشان داده‌اند. در واقع هر دو نوع این تفکرات اشتباه است و در بلند مدت ممکن است زندگی مشترک شما خاتمه یابد.

مشاور و زوج درمانگر آنلاین با شناخت و تجربه‌ای که از روابط زناشویی دارد، به بررسی مهم ترین موارد و اختلافاتی که میان شما و پارتنر شما ایجاد شده است، می‌پردازد. یک زوج درمانگر خوب در طی سالیان سال آموزش دیده است تا به شیوه‌های مختلف و با توجه به مشکلات شما، راهکارهایی اصولی به شما ارائه دهد و به تقویت و استحکام رابطه شما کمک کند.

اگر با همسرتان ذچار مشکلات رابطه ای شده اید یا با اختلاف‌هایی روبرو شده‌اید مطمئنا زوج درمانی می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌هایی نظیر مهارت ارتباطی، حل مسائل و مدیریت احساسات را تقویت کرده تا بتوانید مشکلات را به آسانی ترک کنید.

1) حل مسائل: رویارویی با مسائل و چالش و مشکلاتی که پیش آمده برای بهبود سریعتر.

2) ارتقاء ارتباط: راهنمایی مشاوره زوج درمانی برای بهبود ارتباط شما و همسرتان.

3) بهبود فرآیند تصمیم گیری: راهنمایی مشاوره روج درمانی برای فرآیند تصمیم گیری یا بهترین رویکرد و راه‌ حل‌ها.

4) تغییر الگوهای ناکارآمد: اگر رفتاری نادرست بین شما و همسرتان وجود دارد می‌تواند با کمک مشاوره زوج درمانی ریشه مشکل را پیدا کرده و حل نمود.

چه زمانی برای مشاوره آنلاین زوج درمانی اقدام کنیم؟

  • عدم وجود تفاهم در روابط زوجین
  • وجود رفتارهای غیرمنتظره از سوی همسر و شریک زندگی
  • کم توجهی و نادیده گرفتن توسط همسر
  • مشکل درروابط جنسی
  • جر و بحث‌های مکرر
 

هنگامی که تعارضات زوجین شدت نگرفته است، بهترین زمان برای دریافت مشاوره زوج درمانی است. در این زمان معمولا هر دو طرف با آرامش و صبر و حوصله بیشتری می‌توانند تصمیم بگیرند. زیرا در صورتی که اختلافات میان آن‌ها شدت بگیرد و از مشاوره زوج درمانی کمک نگیرند، ممکن است پیامدهایی نظیر طلاق عاطفی، خیانت، روابط فرازناشویی را به دنبال داشته باشد. در صورت وجود مسائل و مشکلات زیر پیشنهاد می‌شود که به مرکز مشاوره زوج درمانی مراجعه کنید و یا از طریق مشاوره آنلاین زوج درمانی اقدام به حل مشکل کنید.

بهترین زوج درمانگرها در مجموعه صدای آرامش
پس از آنکه تصمیم به دریافت مشاوره زوج درمانی گرفتید، گام بعدی انتخاب بهترین زوج درمانگر است تا بتواند با توجه به موانعی که در رابطه شما بوجود آمده است را برطرف کند.

مجموعه صدای آرامش، تعدادی از مشاوران باتجربه و متخصص را در زمینه زوج درمانی و مشاوره خانواده گرد هم آورده است تا به زوج‌ها در مسیر بهبود و نوسازی روابط‌شان کمک کند. جهت مشاهده رزومه بهترین زوج درمانگر ها در تهران و سایر شهرها، وارد صفحه رزومه مشاورین خانواده صدای آرامش شوید.

اگر از وجود برخی مسائل در زندگی با شریک عاطفی خود رنج می‌برید و به دنبال یک زوج درمانگر خوب هستید، مشاورین ما در مرکز مشاوره صدای آرامش همراه شما هستند.

 

مشاوره-زوج-درمانی

روند مشاوره زوج درمانی به چه صورت است؟
اما زوج درمانی به چه صورت است و چه مواردی در جلسات زوج درمانی مطرح می‌شود؟ 

زوج درمانی به صورت فردی، گروهی انجام می‌شود. در جلسات مشاوره زوج درمانی، مشاوره، همسران در یادگیر ی مهارت‌های مواجهه با مشکلات و ارتقاء ارتباط و برقراری ارتباط یاری می‌کند.

ابتدا در جلسات اولیه مشاوره، سؤالات کلی از گذشته رابطه شما از روز اول آشنایی تا به امروز پرسیده می‌شود. همچنین در ادامه سوالات و اطلاعاتی از قبیل فرهنگ خانواده‌های شما، جایگاه خودتان و خانواده ها در جامعه و دیگر موارد مشابه پرسیده می‌شود.

در جلسات بعدی، با توجه به دریافت اطلاعات اولیه از وضعیت رابطه، مشکلات اصلی و هدف، شناسایی می‌شوند و تمرکز مشاور بیشتر بر روی آن مسائل است. و پس از بررسی مشکلات، راهکارهایی متناسب با شرایط زوجین، ارائه می‌شوئد تا زن و شوهر بتوانند به درک متقابلی از مسائل برسند.

تکنیک‌های زوج درمانی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

برای زوج درمانی، راه و روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند در روند درمان به زوجین کمک کند. چند تکنیک زوج درمانی که بهترین بازدهی را داشته‌اند در ادامه معرفی خواهیم کرد:

مداخله مبتنی بر روابط:  تقویت ارتباط بین زوجین.

مداخله مبتنی بر رفتار: تغییر الگوهای رفتاری مضر و تقویت الگوهای رفتار مثبت.

روش‌های روانشناختی: شناخت فهم عمیق‌تر از ارتباط‌‌‌های مرموز و نیاز های غیر مطلوب هر زوج.

روایت درمانی

یک رویکرد هنری-درمانی است که داستان سرایی پایه اصلی آن می‌باشد. یشتربر روی ارتباط بین داستان و تجربه شخصی تمرکز دارد.

در این جلسات افراد داستان‌هایی برا بر اساس تجربیات و احساساتشان به وجود می‌آورند.

” روایت درمانی ” باعث می‌شود تا شما از جوانب و زوایای مختلف به مسئله و مشکل نگاه کنید. روایت درمانی باعث می‌شود تا تصمیم منطقی تر بگیرید. در تکنیک زوج درمانی به روش روایت درمانی، شما مشکلاتتان را به صورت داستان و یک روایت برای مشاور بیان می‌کنید.

زوج درمانی گاتمن

این روش توسط مشاور نام‌‌دار، جان گاتمن، ابداع شده است. این ایده تاکید بر این دارد که روابط که روابط موفق زناشویی بر پایه ارتباط عمیق و احترام متقابل بین همسران استوار می‌شود، یعنی همسران را تشویق می‌کنند تا ابراز احساسات صادقانه و ارتباط سالم و روابط عاطفی بین زن و شوهر.
بطور خلاصه، روش گاتمن به درک متقابل از همسر کمک می‌کند. این روش نیز باعث افزایش احترام به یکدیگر، درک بالا از همسر و حل تعارضات بوجود آمده می‌شود. گفتگو درباره مشکلات با آرامش بیشتر نیز یکی دیگر از فواید این روش می‌باشد.

روانشناسی مثبت گرا
در روانشناسی مثبت‌گرا، شما باید حتی به اندک لحظات خوشی که با همسرتان داشته‌اید فکر کنید. برخی از روانشناسان معتقدند که با انتخاب این روش، روابط و زندگی زوجین شاداب تر و بانشاط‌تر خواهد شد. در این روش آموزش خواهید دید که افکار و احساسات منفی را از ذهن خود پاک کنید و همان افکار و حس خوب را جایگزین کنید.

مشاوره زوج درمانی آنلاین رایگان
هدیه‌ی مجموعه صدای آرامش به شما، مشاوره زوج درمانی آنلاین رایگان به مدت 22 دقیقه است. در مشاوره زوج درمانی رایگان، بررسی کلی پیرامون مشکلاتی که در رابطه شما رخ داده است بررسی خواهد شد و متناسب با روحیات شما، راهکارهایی به شما داده خواهد شد. لازم به ذکر است مشاوره رایگان بصورت آنلاین برگزار می‌شود. برای شروع روند زوج درمانی کافیست تا از طریق فرم‌ زیر با ما در ارتباط باشید.

تکنیک‌های-زوج-درمانی-شامل-چه-چیزهایی-می‌شود؟

 

نتیجه گیری

نتایج زوج درمانی می‌تواند بسیار متنوع باشد و به وضعیت و نیاز‌های هر زوجی که مشاوره زوج درمانی به دست می‌آید می‌تواند موثر بوده و نتیجه دلخواه را برایتان به ارمغان می‌آورد و این نتایج شامل: کاهش تنش، افزایش فهم و همدلی، بهبود ارتباطات زناشویی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم مشاوره شغلی

با تکمیل این فرم، همکاران ما جهت مشاوره اولیه با شما تماس خواهند گرفت.

مشاوره انتخاب شغلی

مشاوره انتخاب شغل

مشاوره لازم دارید؟

در صورتی که به مشاوره انتخاب شغل نیاز دارید از طریق ثبت مشخصات خود در باکس مشاوره اقدام فرمایید.

عوامل اقتصادی و پیشرفت کاری

تلاش برای کسب درآمد بالا امری اجتناب ناپذیر است. بنابراین برای پیدا کردن مسیر شغلی خود باید به این مهم توجه داشته باشید که آیا شغل مورد نظر شما از لحاظ درآمدی می تواند پاسخگوی شرایط و نیازهای شما باشد؟ همچنین تا چه اندازه پتاسیل پیشرفت در این شغل وجود دارد؟ با در نظر گرفتن این عامل شما می توانید متوجه شوید که مسیر پیش روی شما تا چه اندازه قابلیت توسعه داده شدن دارد

شناخت محدودیت ها

شما باید بر اساس شرایط خود مناسب ترین شغل را انتخاب کنید. ذکر این نکته ضروری است که هیچ وقت محدودیت ها چه شخصی چه مربوط به جامعه، نباید باعث شود که شما از مسیر خود دلسرد شوید بلکه در این شرایط می توانید با استفاده از یک منتور یا مشاور بهترین مسیر خود را پیدا کنید.

برای مثال ممکن است فردی دچار نقص عضوی باشد که نتواند برخی از کارها را انجام دهد. یا افرادی که در نقاط محروم کشور زندگی می کنند و شاید دسترسی به خیلی از کلاس های آموزشی یا مشاغل را نداشته باشند. همچنین در بسیاری از کشورها ممکن  است بعضی مشاغل فقط مختص به آقایان باشد. نمونه های این محدودیت ها در هر شهر و کشوری  و برای هر شخصی متفاوت است.

مشخص کردن هدف ها و ارزش ها

اگر خواهان این هستید که بهترین نتیجه را در مسیر شغلی خود به دست بیاورید باید اهداف و ارزش های شما در زندگی منطبق با شغل آینده شما باشد تا بتوانید بهترین عملکرد خود را ارائه دهید. معمولا ارزش های زندگی هر فرد از دوران کودکی با توجه به عوامل محیطی و خانوادگی, شکل می گیرد اما اهداف در طول مسیر زندگی بر اساس آرزوها و خواسته ها ایجاد می شوند و انعطاف پذیر تر هستند.

مشاوره استعدادیابی

برای اینکه بتوانید شغلی انتخاب کنید، باید بدانید که آیا استعداد و مهارت آن را دارید یا خیر. مهارت با آموزش به دست می آید ولی استعداد کاملاً ذاتی است. مشاور در طی جلسات از طریق تست های استعدادیابی به بررسی نقاط قوت و ضعف شما می پردازد و کمک می کند تا نقاط شعف خود را تقویت کنید. به طور مثال برای فردی که توانایی و استعداد رهبری کردن را دارد، شغل های مدیریتی گزینه ی مناسبی است.

استعداد فردی می تواند گزینه موثری در انتخاب شغلی باشد، در صورتی که فرد برای شغلی که انتخاب کرده استعداد نداشته باشد در دراز مدت باعث عدم رضایت و احساس شادی و خوشبختی در فرد می شود و احتمال اینکه نتواند به خوبی به شغل خود عمل کند و کیفیت کار او پایین بیاید، بسیار بالاست.

 
 

 

 

مشاوره شخصیت شناسی (تیپ شناسی)

در این مرحله از فرآیند مشاوره انتخاب شغلی، مشاور به بررسی ویژگی های شخصیتی شما می پردازد و ابعاد شخصیتی شما را ارزیابی می کند. این کار از طریق صحبت با فرد متقاضی توسط مشاور انجام می شود و به برگزاری تست های روان شناختی، تست هوش و … می پردازد. به عنوان مثال برای فردی که درون گرا است و تنهایی را به حضور در جمع ترجیح می دهد، کارهای انفرادی گزینه ی بهتری است.

تصور کنید که شغل شما مطابق با تیپ شخصیتی شما نباشد؛ نتیجه کار کردن در چنین شغلی، نارضایتی شغلی و خستگی روانی زیادی است که برای شما به وجود می آورد. زیرا شما در جای درست خود قرار نگرفته اید و این موضوع در دراز مدت میتواند منجر به کاهش اعتماد به نفس شما شود

مشاوره تغذیه

آیا می دانستید که تغذیه موثر و سالم در انتخاب شغلی تاثیرگذار است؟ یک تغذیه مناسب و سالم به شما انرژی و قدرت بیشتری برای انجام وظایف شغلی تان می دهد و در عین حال به سلامت جسمی و روانی شما نیز کمک می کند. مصرف مواد غذایی سالم به کاهش خستگی، اضطراب و افسردگی کمک می کند و در نتیجه به بهبود کیفیت و عملکرد شما در انجام کارها منجر می شود. از طرف دیگر تغذیه نامناسب به ایجاد بیماری های مزمن و ایجاد مشکلات جشمانی و روانی منجر می شود. توصیه می شود برای داشتن یک تغذیه سالم و تعادل یافته از مشاور راهنمایی بگیرید.

 
 

 

 

مشاوره روابط خانواده، اجتماعی و عاطفی

آیا روابط خانوادگی و عاطفی در زمینه شغلی تأثیرگذار است؟ پاسخ ساده است، بله! این روابط به شکل مستقیم و گاهاً غیرمستقیم می تواند بر کارایی و عملکرد شغلی شما و همچنین رضایت شغلی و کیفیت زندگی اثرگذار باشد. داشتن روابط خانوادگی خوب قابلیت برقراری تعادل بین کار و زندگی خانوادگی را افزایش داده و از طرفی روابط عاطفی مثبت نیز بر روحیه و انگیزه افراد تاثیر می گذارد. در نهایت این روابط است که می تواند بهبود روابط همکاری و تعاملات اجتماعی در محیط کاری را به همراه داشته باشد. از طرف دیگر روابط نامطلوب خاناودگی و عاطفی می تواند باعث ایجاد تنش روحی و اضطراب در فرد شده و باعث ایجاد تضاد و ناهماهنگی و در نهایت کاهش عملکرد و کیفیت فرد در محیط کاری شود.

علاوه بر این موارد داشتن روابط عاطفی و خانوادگی خوب می تواند در ایجاد حمایت اجتماعی برای فرد نقش مهمی ایفا کند، تا در مواجهه با مشکلات و تهدیدات شغلی از حمایت خانواده برخوردار شود که این امر باعث کاهش استرس و افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود.

مشاوره سلامت جسمی

فرض کنید در شرایطی سخت کار می کنید که موجب بیماری شما شود، آسیب فیزیکی وارد شده نه تنها سلامت جسمی و روانی شما را به خطر می اندازد بلکه می تواند در دراز مدت و در صورت تشدید بیماری به از کار افتادگی و هزینه سنگین جهت درمان منجر شود. برای بررسی سلامت جسمی می توانید از طریق زیر اقدام نمایید:

  1. مشاوره با پزشک: مشاوره با پزشک می‌تواند به شما کمک کند تا مشکلات جسمی خود را بهتر درک کنید و به شغلی که با آن سازگاری دارید، راه پیدا کنید.
  2. آزمایشات پزشکی: انجام آزمایشات پزشکی می‌تواند به شما کمک کند تا وضعیت سلامت جسمی خود را بهتر درک کرده و در انتخاب شغل، بهتر تصمیم گیری کنید.
  3. بررسی نیازهای شغلی: بررسی نیازهای شغلی، مانند نیاز به تحمل فشار، قدرت بدنی و تحمل فیزیکی بالا، می‌تواند به شما کمک کند تا شغلی را انتخاب کنید که با سلامت جسمی شما سازگاری داشته باشد.
  4. مشاهده شغل: مشاهده شغل مورد نظر می‌تواند به شما کمک کند تا ببینید آیا قادر به انجام آن شغل هستید یا خیر. در این مورد، می‌توانید با افرادی که در آن شغل فعالیت می‌کنند، مصاحبه کنید و نظراتشان را درباره نوع کار و نیازهای آن بشنوید